Skip to main content

Pemenang Giveaway Time by Aishah Badrulhisham

Assalamualaikum.

Pejam celik pejam celik dah masuk 1 Jun dah kita. Alhamdulillah, dah masuk 6 Ramadhan hari ni kita berpuasa. Cukup tak puasa setakat ni? Lately ni sangat sibuk dengan urusan luar. Minggu lepas ke Pulau Pinang, buat kerja-kerja sukarelawan (nanti aku update cerita tentang ni dalam entri akan datang). Tak sempat nak umumkan pemenang. Bila ada masa free, wifi pula buat hal, boleh pula dia dalam kerja-kerja baik pulih.

Jadi, seperti yang dijanjikan, hari ni aku nak umumkan para pemenang yang bertuah memenangi 1 set produk kecantikan organik dan pastel wideshawl. Excitednyaaaaaa~ Bagi sesiapa yang tak menang tu, saya sebagai owner blog ni minta maaf ya. Mungkin kali ini bukan rezeki awak. Boleh try lagi next time :)

Pemilihan pemenang adalah berdasarkan RANDOM.ORG , entri yang menarik, blog yang cantik dan kemas serta mengikut semua syarat. Jom tengok siapa yang bertuah daripada 62 orang peserta.

Pemenang bagi set produk kecantikan organik by Qayra Signature :

1. http://dorayakino.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html




Pemenang bagi pastel wideshawl :







 


Tahniah kepada semua para pemenang, harap korang suka la hadiah daripada saya yang tak seberapa ni :). Nanti saya akan contact korang personally ok.


Comments

Tahniah buat semua pemenang
Zafirah Nazri said…
tahniah buat para pemenang
Yatie Owner said…
Syukur alhamdulillah rezeki. Terima kasih aishah :)
Lea Azleeya said…
Tahniah buat semua pemenang.. :)
Fa Tin said…
tahniah semua =)
Mar Mansor said…
tahniah semua pemenang
Mieza S said…
tahniah

Popular posts from this blog

Temuduga Diploma Bahasa Inggeris UPSI

Assalamualaikum.

 Hai. Ai kembali lepas beberapa hari menghilangkan diri. Sebenarnya, Ai pergi Tanjung Malim, Perak sebab ada temuduga untuk jurusan diploma Bahasa Inggeris dekat Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). It's just an interview. tapi harap-harap Ai terpilih/lulus ujian khas dan temuduga tu. Aminn. doakan kejayaan Ai ye? :)

          Bila cakap pasal UPSI benda yang akan keluar dalam kepala mesti "jadi cikgu". Just like when I told my grandparents that I was chosen to be interviewed in UPSI. "Jadi cikgu BI lah ni." (since my grandfather was a teacher) tak semestinya. Ai baru ambil jurusan diploma. habis diploma, belum layak jadi cikgu. kena sambung ijazah lagi. dan tak semestinya yang belajar kat UPSI tu, semuanya jadi cikgu. kena tahu tu.

My interview was on 21 April 2015. (sejak bila speaking ni Aishah?) pagi tu, pukul 8.15-10.30 pagi, calon-calon temuduga kena lalui ujian khas. atau senang kata, writing test. ujian ni, termasuklah pemahaman g…

Peluang Kedua: Ujian JPJ

Untuk pertama kalinya seorang Aishah dah dapat lesen memandu. yeayyyyy!!! akhirnya, impian aku untuk dapatkan lesen memandu sebelum umur 20 dah tercapai. Alhamdulillah. terima kasih Abah, sebab tanggung semua bayaran untuk aku ambil lesen :)
          Pengalaman yang paling takkan aku lupakan sampai bila-bila. dengar orang lain ada lesen memandu, eh kau nak jugak ambil lesen. tengok member2 kau dah boleh drive, kau pun nak drive. dahsyat la pengaruh rakan sebaya ni kan?
Siapa cakap memandu tu senang? susah ok. (for beginners yang start dari ZERO) kalau untuk yang memang dah pandai memandu senanglah kot. Tapi masa dekat sekolah memandu, ada sorang abang ni kata, susah. dia dah pandai memandu dah jauh dah pun dia memandu. dah round satu Malaysia, cuma takde lesen je. so, bila kena memandu kat litar, dia jadi tak reti memandu. sebab apa? sebab kita ada RULES yang kena ikut semasa dalam litar anda jalan raya.
          Which is, kedudukan tangan pada stereng mestilah 3-9. guna kaedah tol…

Giveaway Time By Aishah Badrulhisham

Assalamualaikum.

Giveaway kali ini merupakan giveaway kedua yang aku buat, dan akan dijalankan selama 2 minggu. Yeayyyy, tepuk tangan. Alhamdulillah, ada rezeki lebih bulan ni rasanya nak share dekat para blogger semua. Aku harap, ramailah yang sudi nak join giveaway aku ni. Hadiah kali ni istimewa sikit sebab korang berpeluang dapat 1 set produk kecantikan organik. Eksited tak? Selain tu, 2 helai wide shawl akan diberikan pada pemenang-pemenang yang bertuah.


Klik banner untuk join. 
Hadiah produk kecantikan organik ini ditaja oleh Qayra Signature . Di mana, produk-produk Qayra ni semuanya diperbuat daripada bahan-bahan organik yang semestinya halal dan selamat. Manakala, hadiah wide shawl pula ditaja oleh aku sendiri, sebagai tuan punya blog.
Set produk kecantikan : 1 Turmeric Cream, 1 Turmeric Soap & 1 Organic foundation.

Syarat Wajib Giveaway Tulis satu entri yang bertajuk "Giveaway Time by Aishah Badrulhisham"Follow blog : Aishah BadrulhishamFollow Instagram : @aishah.b…