Skip to main content

Update List Giveaway Time by Aishah Badrulhisham

Assalamualaikum.

Berbaki lagi 8 hari je giveaway ni. Terima kasih banyak-banyak kepada semua para blogger yang sudi join. Siapa yang belum join tu, masih boleh lagi kalau nak join ok. Hadiah semua best sangat! Setakat ni senarai yang join baru ada 50 orang. Jomlah join beramai-ramai, mana tahu jadi rezeki korang menang full set produk kecantikan dengan shawl tu.

Beberapa hari ni sangat sibuk. Langsung tak lekat dekat rumah. Balik rumah pun dah malam dah penat. Baru hari ni ada kelapangan nak update list blogger yang dah join giveaway kali ni. Jadi, bolehlah korang cek balik link korang. Ada yang tersalah ke, ataupun ada link yang lupa nak letak ke.

Siapa yang belum join giveaway dan nak join, klik sini.

Update List :


  1. http://mama3danish.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  2. http://irismyra.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  3. http://fatinun.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  4. https://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  5. http://penselduabee.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  6. http://the-fadedd.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  7. http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  8. https://be-readers.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  9. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  10. http://www.pokcikblogger.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  11. http://kotakconteng.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  12. http://messarah.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  13. http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  14. https://belogsjm.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  15. http://www.leaazleeya.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  16. http://ape-kinah.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  17. http://www.mialiana.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  18. http://www.ceriteraibu.com/2017/05/giveaway-time-by-aisyah-badrulhisham.html
  19. https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  20. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  21. http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  22. https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  23. http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  24. http://itsmelyya.blogspot.my/2017/05/httpmyownlifemyselfblogspotmy201705give.html
  25. http://masturanasarudin.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aisyah-badrulhisham.html
  26. https://aunilieyana.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  27. http://mrshazeera.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html?m=1
  28. http://nonasani.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  29. http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  30. http://theaaisy.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  31. http://seindahcerita.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  32. http://amira14197.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  33. http://herneenazir.com/2017/05/17/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham/
  34. http://jombercontest.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  35. http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  36. http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  37. http://www.syuhadasalleh.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  38. http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  39. http://ayoikema.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  40. http://mrsyatie.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  41. https://inibelogantynid.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  42. http://dorayakino.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  43. http://theieraziera.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html?m=1
  44. http://fws00blog.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  45. http://www.jun-zie.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  46. http://www.mohdnoorshawals.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  47. http://queensyanis.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  48. http://www.sayidahnapisah.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  49. http://makbapakkauhijau.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  50. http://yamanaimy.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  51. http://cintahawaa.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  52. http://www.kasihjuju.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  53. http://unnianje.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  54. https://ombakbergigis.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  55. http://nrjan.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  56. http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  57. http://fairytalebyhusna.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  58. https://intansaffyna.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  59. http://inisemuapoyolaaa.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  60. https://cikash.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  61. http://elsaalicious.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
  62. http://jnjikita.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html

Comments

Lea Azleeya said…
Wahh ramainya join.. #15 lapor diri.. :)
antynid said…
no 41. huhu :)
Kin Naz said…
No 16.. hope ada luck hehe
Shafyqah Azry said…
no 36 lapor diri. harap harap ada rezeki kat sini hehe
Adam said…
Selamat bersegmen orang seganat.
Saya no 13.. singgah sini..
Radhia Razali said…
No 5 lapor diri

Popular posts from this blog

Temuduga Diploma Bahasa Inggeris UPSI

Assalamualaikum.

 Hai. Ai kembali lepas beberapa hari menghilangkan diri. Sebenarnya, Ai pergi Tanjung Malim, Perak sebab ada temuduga untuk jurusan diploma Bahasa Inggeris dekat Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). It's just an interview. tapi harap-harap Ai terpilih/lulus ujian khas dan temuduga tu. Aminn. doakan kejayaan Ai ye? :)

          Bila cakap pasal UPSI benda yang akan keluar dalam kepala mesti "jadi cikgu". Just like when I told my grandparents that I was chosen to be interviewed in UPSI. "Jadi cikgu BI lah ni." (since my grandfather was a teacher) tak semestinya. Ai baru ambil jurusan diploma. habis diploma, belum layak jadi cikgu. kena sambung ijazah lagi. dan tak semestinya yang belajar kat UPSI tu, semuanya jadi cikgu. kena tahu tu.

My interview was on 21 April 2015. (sejak bila speaking ni Aishah?) pagi tu, pukul 8.15-10.30 pagi, calon-calon temuduga kena lalui ujian khas. atau senang kata, writing test. ujian ni, termasuklah pemahaman g…

Peluang Kedua: Ujian JPJ

Untuk pertama kalinya seorang Aishah dah dapat lesen memandu. yeayyyyy!!! akhirnya, impian aku untuk dapatkan lesen memandu sebelum umur 20 dah tercapai. Alhamdulillah. terima kasih Abah, sebab tanggung semua bayaran untuk aku ambil lesen :)
          Pengalaman yang paling takkan aku lupakan sampai bila-bila. dengar orang lain ada lesen memandu, eh kau nak jugak ambil lesen. tengok member2 kau dah boleh drive, kau pun nak drive. dahsyat la pengaruh rakan sebaya ni kan?
Siapa cakap memandu tu senang? susah ok. (for beginners yang start dari ZERO) kalau untuk yang memang dah pandai memandu senanglah kot. Tapi masa dekat sekolah memandu, ada sorang abang ni kata, susah. dia dah pandai memandu dah jauh dah pun dia memandu. dah round satu Malaysia, cuma takde lesen je. so, bila kena memandu kat litar, dia jadi tak reti memandu. sebab apa? sebab kita ada RULES yang kena ikut semasa dalam litar anda jalan raya.
          Which is, kedudukan tangan pada stereng mestilah 3-9. guna kaedah tol…

Temuduga Penolong Pegawai Farmasi

Hai.

          Selamat datang ke blog asing ini. For sure awak datang sini sebab dapat temuduga SPA bahagian Separa Perubatan kan? And for sure jawatan yang awak pilih ialah Penolong Pegawai Farmasi. Ok, terima kasih sebab sudi singgah. Harap entri ini dapat membantu untuk awak prepare apa yang patut. Oh, sebelum tu, tahniah ya sebab berjaya dalam Peperiksaan Online SPA.

1 April 2016




     Tarikh aku dapat panggilan surat temu duga tersebut. Syukur Alhamdulillah. Disebabkan ada lagi 19 hari untuk prepare, maka macam-macam benda keluar dalam kepala.

"Apa nak prepare?'

"Soalan apa dia akan tanya?"

"Penemu duga tu agaknya macam mana?"

and so on.

Langkah pertama, aku whatsapp cousin dengan kawan aku. Sebab dorang berdua dah pass interview dengan jayanya dan sekarang tengah belajar dalam bidang nursing. Sambil-sambil tu ada jugalah aku cari bloggers yang dah ada pengalaman interview separa perubatan SPA ni (macam yang awak tengah buat ni). So, daripada tips dorang, …