Skip to main content

Giveaway Time By Aishah Badrulhisham

Assalamualaikum.

Giveaway kali ini merupakan giveaway kedua yang aku buat, dan akan dijalankan selama 2 minggu. Yeayyyy, tepuk tangan. Alhamdulillah, ada rezeki lebih bulan ni rasanya nak share dekat para blogger semua. Aku harap, ramailah yang sudi nak join giveaway aku ni. Hadiah kali ni istimewa sikit sebab korang berpeluang dapat 1 set produk kecantikan organik. Eksited tak? Selain tu, 2 helai wide shawl akan diberikan pada pemenang-pemenang yang bertuah.


Klik banner untuk join. 

Hadiah produk kecantikan organik ini ditaja oleh Qayra Signature . Di mana, produk-produk Qayra ni semuanya diperbuat daripada bahan-bahan organik yang semestinya halal dan selamat. Manakala, hadiah wide shawl pula ditaja oleh aku sendiri, sebagai tuan punya blog.

Set produk kecantikan : 1 Turmeric Cream, 1 Turmeric Soap & 1 Organic foundation.


Syarat Wajib Giveaway
  1. Tulis satu entri yang bertajuk "Giveaway Time by Aishah Badrulhisham"
  2. Follow blog : Aishah Badrulhisham 
  3. Follow Instagram : @aishah.bdrlhshm & @qayra_signature_hq 
  4. Like Facebook page : Qayra Signature HQ
  5. Add friends Facebook : Aishah Badrulhisham
Lepas dah follow semua syarat wajib tu jangan lupa tinggalkan link blog korang di ruang komen. Nanti aku akan update senarai blog dari semasa ke semasa. Selamat memeriahkan giveaway ni ya.


Comments

Lina Shaza said…
DA JOIN
http://mama3danish.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Lina Shaza said…
This comment has been removed by the author.
Iris Myra said…
http://irismyra.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
done join
Fa Tin said…
Assalamualaikum, saya join ya =)

http://fatinun.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Zafirah Nazri said…
saya join eh

http://thezafirahnazri.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Radhia Razali said…
Saya join

http://penselduabee.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
The fade said…
http://the-fadedd.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Mrs Pip said…
join juga :)

http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
munirah :) said…
http://be-readers.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Noor Najwa said…
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html

Saya tak boleh add fb awk sbb friend saya dh smpai limit.
Pokcik Blogger said…
pokcik join..

http://www.pokcikblogger.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Husna Rahman said…
This comment has been removed by the author.
Husna Rahman said…
done join dear sista!

http://kotakconteng.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Sarah lalala said…
http://messarah.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html

ig: messarah_
fb: maisarah ibrahim
Sha joint
http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html

IG : kasih_shadz
FB : Sha Mohamed
JAMIL HASHIM said…
https://belogsjm.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Lea Azleeya said…
Done follow..

kite join.. :)

http://www.leaazleeya.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Kin Naz said…
Kinah join
http://ape-kinah.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html

Awk instagram sy xde.
Mia Liana said…
joinnn

http://www.mialiana.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Ibu Dilah said…
saya join ya

http://www.ceriteraibu.com/2017/05/giveaway-time-by-aisyah-badrulhisham.html
mya join ya

https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Nisha said…
Saya join yaa ((:

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Shahida Halim said…
http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Mieza S said…
https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Hazrina Halim said…
http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/05/blog-post.html
Hazrina Halim said…
http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Cik Haziqahh said…
join

http://itsmelyya.blogspot.my/2017/05/httpmyownlifemyselfblogspotmy201705give.html
Mas_FVOME said…
http://masturanasarudin.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aisyah-badrulhisham.html

Slm knln sy join!
Auni Liyana said…
Assalamualaikum, auni join!!!!
https://aunilieyana.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Mrs Hazeera said…
saya pon join!!

http://mrshazeera.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html?m=1
Nona Qiyah said…
Done semuaaaa

http://nonasani.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Syah said…
Dah add semua,join yeee
'
fb Nurnasuha Mohd Fadzil

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Nur Aaisyah said…
aaisy join :)

http://theaaisy.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Nieyl said…
Join ya...

http://seindahcerita.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
amira syukrina said…
Assalamualaikum, saya join
http://amira14197.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Hernee Nazir said…
akak join ya..

http://herneenazir.com/2017/05/17/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham/
Saya join ...

http://jombercontest.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Shikin Razali said…
Assalamualaikum, akak pun join jugak tapi mintak maaf sebab akak takde IG..

http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Farhana Zaid said…
Assalamualaikum awak. Kalau takde ig boleh join x?
Shafyqah Azry said…
join :> http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Syuhada Salleh said…
syu join..

http://www.syuhadasalleh.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
azman Arsad said…
saya join
http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Ayoi Kema said…
assalamualaikum.. akak join ye

http://myownlifemyself.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Yatie Owner said…
Assalamualaikum :)
PG follow sekali ya :D

http://mrsyatie.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
antynid said…
JOINNN

https://inibelogantynid.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
mirza syazwina said…
join :)

http://dorayakino.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Cik Iera Ziera said…
http://theieraziera.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html?m=1
Farah Wahidah said…
http://fws00blog.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Jun Zie said…
mdaftar diri =D

http://www.jun-zie.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Shawal join.. :)

http://www.mohdnoorshawals.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Sya Nissa said…
http://queensyanis.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
sayidah napisah said…
join :)

http://www.sayidahnapisah.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Haulia Razali said…
Hi, assalamualaikum, saya join juga :)
Nurul Adila said…
hai. dah join juga
http://makbapakkauhijau.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Aini said…
Assalamualaikum...

da join...

http://yamanaimy.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Atie Rose said…
Atie join..

http://cintahawaa.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
julia jamaludin said…
join ye

http://www.kasihjuju.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Unni Anje said…
LAPOR DIRI

http://unnianje.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Unni Anje said…
LAPOR DIRI

http://unnianje.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
ombak bergigi said…
hi awak, Om lapor diri.

https://ombakbergigis.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
shida jamal ♡ said…
hi saya join :D

http://nrjan.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html

Popular posts from this blog

Temuduga Diploma Bahasa Inggeris UPSI

Assalamualaikum.

 Hai. Ai kembali lepas beberapa hari menghilangkan diri. Sebenarnya, Ai pergi Tanjung Malim, Perak sebab ada temuduga untuk jurusan diploma Bahasa Inggeris dekat Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). It's just an interview. tapi harap-harap Ai terpilih/lulus ujian khas dan temuduga tu. Aminn. doakan kejayaan Ai ye? :)

          Bila cakap pasal UPSI benda yang akan keluar dalam kepala mesti "jadi cikgu". Just like when I told my grandparents that I was chosen to be interviewed in UPSI. "Jadi cikgu BI lah ni." (since my grandfather was a teacher) tak semestinya. Ai baru ambil jurusan diploma. habis diploma, belum layak jadi cikgu. kena sambung ijazah lagi. dan tak semestinya yang belajar kat UPSI tu, semuanya jadi cikgu. kena tahu tu.

My interview was on 21 April 2015. (sejak bila speaking ni Aishah?) pagi tu, pukul 8.15-10.30 pagi, calon-calon temuduga kena lalui ujian khas. atau senang kata, writing test. ujian ni, termasuklah pemahaman g…

Peluang Kedua: Ujian JPJ

Untuk pertama kalinya seorang Aishah dah dapat lesen memandu. yeayyyyy!!! akhirnya, impian aku untuk dapatkan lesen memandu sebelum umur 20 dah tercapai. Alhamdulillah. terima kasih Abah, sebab tanggung semua bayaran untuk aku ambil lesen :)
          Pengalaman yang paling takkan aku lupakan sampai bila-bila. dengar orang lain ada lesen memandu, eh kau nak jugak ambil lesen. tengok member2 kau dah boleh drive, kau pun nak drive. dahsyat la pengaruh rakan sebaya ni kan?
Siapa cakap memandu tu senang? susah ok. (for beginners yang start dari ZERO) kalau untuk yang memang dah pandai memandu senanglah kot. Tapi masa dekat sekolah memandu, ada sorang abang ni kata, susah. dia dah pandai memandu dah jauh dah pun dia memandu. dah round satu Malaysia, cuma takde lesen je. so, bila kena memandu kat litar, dia jadi tak reti memandu. sebab apa? sebab kita ada RULES yang kena ikut semasa dalam litar anda jalan raya.
          Which is, kedudukan tangan pada stereng mestilah 3-9. guna kaedah tol…

Minggu Destini Siswa UITM Lendu

Assalamualaikum.

          Dua hari lepas, bertarikh 27 Mei 2016 tamatlah sudah Minggu Destini Siswa (MDS) untuk semua pelajar baru UITM sesi Jun-Okt 2016 seluruh Malaysia. Alhamdulillah, secara rasminya sekarang aku dah jadi pelajar UITM Melaka (Kampus Alor Gajah) - atau lebih famous, orang panggil UITM Lendu. Jangan lupa #lalalalendu #mdslendu untuk tengok betapa awesomenya MDS kitaorang di laman sosial ok?

Seriously banyak gila benda yang aku nak share sepanjang 4 hari MDS dekat sana. Pahit manis masam masin semua ada. Sejujurnya aku cakap, aku dah mula rindukan MDS. Kalau boleh nak sambung lagi seminggu. Even penat gila, tapi worth it. Sebab kenangan ni kau takkan dapat kat mana-mana tau. Sekali seumur hidup je.

          Disebabkan banyak sangat nak cerita, aku akan cerita ikut flow dari hari pertama daftar sampai hari terakhir MDS. Perhatian, kemungkinan entri ini panjang, jadi jangan setakat scroll je. Get the feeling!

Hari Pertama / 24 Mei 2016

            Seawal pukul 5.30 pag…